Forside / Nyheder / Seneste Nyheder / globeteam nomineret til tre microsoft partner awards

Nyheder

Globeteam nomineret til tre Microsoft Partner Awards

21-11 2011
Til Microsofts Partner Awards 2011 blev Globeteam nomineret til tre priser: 

  • Årets partner i kundetilfredshed
  • Årets Deployment Partner
  • Årets Identity & Security Partner


De bedste danske partnere i branchen konkurrerer hvert år om de prestigefyldte Microsoft-priser og blandt godt 3500 partnere nominerer Microsofts ledergruppe 3 finalister, hvor vinderne blev kåret i november 2011 til Partner Award.

- ”Globeteam fik ikke nogen priser i år, men vi er glade for at være blandt de nominerede, idet det er en anerkendelse af vores kompetencer inden for Deployment samt Identity & Security. At Globeteam også var én af tre, der blev nomineret til årets partner i kundetilfredshed skyldes ikke mindst, at vores kunder er meget tilfredse med vores kompetencer. Men også, at vi aktivt lytter til vores kunder og lykkes med at bruge resultatet som et styrende værktøj i dialogen med vores kunder, og til løbende at styrke og forbedre vores virksomheds resultater i overensstemmelse med kundernes besvarelser,” siger Claus Moldow, administrerende direktør hos Globeteam.

At Globeteam er blandt de nominerede betyder konkret, at vi kan tilføre vores kunders projekter dybe kompetencer og en erfaring opnået gennem leverede ydelser hos større private og offentlige virksomheder.

Globeteam løb med titlen som Året Infrastruktur Partner i 2009, 2007 og 2005. Tre ud af de fem gange, Microsoft har uddelt prisen.