Forside / Nyheder / Seneste Nyheder / tilbud på adfs-opsætningspakke til kommuner

Nyheder

Tilbud på ADFS-opsætningspakke til kommuner

20-12 2011

Med single sign-on (SSO) kan kommunens medarbejdere med et enkelt login få adgang til miljødata, eArkivet og Kørekortsystemet på Danmarks Miljøportal gennem en Microsoft-baseret ADFS  brugerstyringsløsning. Løsningen fremmer den digitale sagsbehandling og gør hverdagen enkel og mere effektiv for både kommunens medarbejdere og IT afdeling.

Besparelser med ADFS
4 daglige logins til Danmarks Miljøportals systemer og problemer med at huske flere passwords, rolletildeling osv. kan i gennemsnit spare ca. en mandedag pr. år pr. bruger, der er koblet på løsningen. Det betyder, at en organisation med 300 brugere vil spare ca. 300 mandedage fordelt på brugerne og IT-afdelingen. 
Kilde: Danmarks Miljøportal

Prisbillig løsning
Opsætningspakken koster 15.000 kr. ekskl. moms. Kørsel efter statens takster samt en timepris på 500 kr. pr. time.

Inden vi kommer on-site for at udføre konfigureringsarbejdet, vil der blive fremsendt en specifikation over, hvad der skal være opfyldt/udfyldt for, at det er muligt at påbegynde arbejdet.

Du kan læse mere om opsætningspakken og kommunernes erfaringer med single sign-on i brochuren "Single sign-on løsning". 

Ét sign-on til alle systemer på miljøområdet
Danmarks Miljøportal har i samarbejde med Globeteam udviklet et brugerstyringssystem, der benytter single sign-on, som vil gøre din hverdag lettere.

På miljøportalen benytter vi et brugerstyringssystem til at håndtere forskellige brugeres adgange og rettigheder til over 45 forskellige systemer på miljøområdet. Brugerstyringen sikrer, at miljøportalens 14.000 brugere får præcis den adgang, de hver især har brug for.

Brugerstyringen er enkel og brugervenlig, idet den enkelte organisation selv kan styre de forskellige adgange og rettigheder. Desuden er single sign-on billig at installere og kræver ikke ny teknologi eller grundlæggende ændringer i allerede eksisterende systemer.

Hvad er single sign-on?
Med single sign-on får brugerne adgang til alle relevante programmer med bare ét log-on. Det er både tidsbesparende og nemmere at logge på et enkelt sted, og du slipper som bruger for at have flere forskellige passwords.

Danmarks Miljøportals hjemmeside kan du læse mere om løsningen.  

Kontakt:
Kristian Lykke,
Mobil +45 2633 1112, 
E-mail: krl@globeteam.com