Forside / Nyheder / Seneste Nyheder / globeteam deltager i sccm 2012 tap-program med udenrigsministeriet

Nyheder

Globeteam deltager i SCCM 2012 TAP-program med Udenrigsministeriet

19-12 2011

Globeteam gennemfører SCCM 2012 Technology Adoption Program sammen med Udenrigsministeriet i forbindelse med offentliggørelsen af den endelige version i 1. halvår 2012. TAP-programmet giver Udenrigsministeriet og Globeteam mulighed for at påvirke SCCM i den kommende og fremtidige version, og er en blåstempling og anerkendelse af Globeteams kompetencer.

Globeteams kompetencer og erfaringer betyder, at vi er frontløbere på ny teknologi og deltager i de såkaldte TAP-programmer, hvor kunden tager Microsofts kommende produkter og teknologier i brug før frigivelse.  TAP-programmet hos Udenrigsministeriet har løbet siden december 2009, hvor Globeteam i samarbejde med Udenrigsministeriet har udrullet to beta versioner og en release candidate. Udenrigsministeriet har siden 2010 kørt Configuration Manager 2012 i produktion.

I Danmark deltager to af Microsofts partnere i TAP-programmet, hvoraf kun Globeteam har været med siden starten af TAP-programmet.

”Gennem deres årelange commitment til Microsoft, har Globeteam flere gange deltaget i TAP-programmet på SMS/SCCM og er derfor en vigtig partner for Microsoft i Danmark. I TAP-programmerne hjælper vores partnere Microsofts produktteams med udviklingen af de kommende softwareversioner og er i sidste ende med til at sikre kvaliteten af den endelige release af SCCM 2012. Partneren får i tilgift indsigt i og mulighed for at uddanne sig i nyeste produkter fra Microsoft, så kunderne får den bedst mulige løsning” siger Claus Petersen, Microsoft Produkt & Markedschef.

Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet valgte i slutningen af 2009 sammen med Globeteam at ansøge om deltagelse i TAP programmet til Configuration Manager 2012. Ministeriet og Globeteam blev udvalgt til programmet sammen med 12 andre virksomheder i hele verden.

”Udenrigsministeriet ønskede at deltage i TAP-programmet blandt andet for at sikre, at Configuration Manager fungerer optimalt i et miljø med meget høje sikkerhedskrav og med unikke problematikker. Men også for at anvende nye teknologier i Configuration Manager 2012, herunder device management og de nye faciliteter til udrulning af operativ systemer og applikationer," siger Lars Norman Søndergaard, konsulent og ansvarlig for TAP-programmet hos Globeteam. 

Samtlige maskiner hos Udenrigsministeriet har siden 2010 kørt på prerelease versioner af SCCM 12, og det betyder blandt andet, at ministeriet og Globeteam i perioden validerer, at produktet fungerer i miljøet og at eventuelle fejl lokaliseres og ændringsforslag videregives til Microsoft. Med til det samlede billede hører imidlertid, at det ikke har været helt uden omkostninger for UM at deltage i programmet og få de nødvendige designændringer gennemført.

”Som Microsoft partner og deltager i TAP-programmet forpligter vi os til hver uge at deltage i blandt andet telefonkonferencer for at sikre fremdrift og få status på problemer. Derudover har Microsoft haft to folk on-site ved beta 1 og ved beta 2 og igen ved release candidate. Som deltagere i programmet har vi dermed stor indflydelse på udviklingen af det kommende system,” siger Lars Norman Søndergaard.

”For Globeteam betyder TAP-programmet, at vi får indsigt i og uddanner os i de sidste nye produkter fra Microsoft. Godt i tråd med Globeteams ambition er vi - i tæt samarbejde med vores kunder - med til at drive ny teknologi på markedet,” siger Claus Moldow, administrerende direktør hos Globeteam. 

Udenrigsministeriet har tidligere deltaget i Configuration Manager 2007 TAP programmet, og Globeteam har som kun en af mindre end en håndfuld virksomheder i verden, deltaget i TAP programmerne for SMS 2003, Configuration Manager 2007 og Configuration Manager 2012.